En blogg om spel, kärlek och upplevelser!

Om vår blogg

Välkommen till oss. Gillar du spel? Om svaret är ja, bra! Då har du kommit precis rätt. En till sak; att ha tur i spel behöver inte nödvändigtvis betyda otur i kärlek. Det gamla förlegade ordspråket stämmer inte, i alla fall inte för oss. Vi har vunnit jackpotten i både spel och kärlek. Faktum är att vi träffades genom vårt gemensamma spelande på ett och samma nätkasino. Det var där vi bestämde att vi skulle träffas IRL (in real life).

Vår blogg Svante och Fia kommer att inrikta sig mot spel, betting och upplevelserna av att ha ett gemensamt spelintresse. Som besökare kommer du kunna läsa om spelrecensioner, spelupplevelser och spelresor. För är det något vi gör ihop så är det att spela, leka och uppleva tillsammans! För oss är det också viktigt att belysa att spelmissbruket i Sverige ökar och vi vill verkligen understryka att det är ett växande problem. Aftonbladet har gjort en bra granskning angående spelmissbruket i Sverige och att spelmissbruket inte skall ses som ett tabu. Det kan drabba vem som helst.

Vår uppmaning till alla våra bloggläsare och spelare är; spela gärna men gör det alltid ansvarsfullt! Vi tycker spel, dobbel och betting är en del av vårt sätt att leva, umgås och vara. Kort sagt, för oss är det en livsstil. Flitiga besökare till vår blogg Svante och Fia kommer att kunna ta del av en mängd olika ämnen dock med en sak gemensamt – de relaterar alltid på ett eller annat sätt till spel! Mycket nöje och ännu en gång varmt välkommen till vår nya blogg!