Sportbetting på olika dagar

Ny vecka åter igen, och vi har tagit oss igenom denna måndag. Har ni haft en trevlig start på veckan? Vi har båda varit lediga idag, det känns skönt att ha en vardag tillsammans ibland. Det är inte alltid lätt att få till en helt ledig dag tillsammans. Ni som är mitt uppe i arbetslivet, och övriga åtaganden, vet hur hjulet rullar på. Fia är dock bäst av oss på att ta tillvara på de små stunderna, tur att hon peppar oss till det.

Måndagar i spelandets värld

Ni som också bettar regelbundet, märker ni av skillnaden mellan olika dagar när det kommer till spel? Detta var något som vi satt och reflekterade över idag, hur lite spel som fanns hos spelbolagen. Vi har ändå flera konton, men det var väldigt lite sportspel att betta på. Vi tänkte först att det kanske var något tillfälligt, tills vi tittade tillbaka i vår spelhistorik. Sett tillbaka i tiden så har vi faktiskt lagt minst spel på måndagar, lite roligt att få den överblicken.

Har ni några tankar kring detta? Vore intressant att få er input i hur ni tänker kring sportbetting för de respektive olika dagarna i veckan. Vi har inte reflekterat något nämnvärt kring detta tidigare, men idag blev det dagens samtalsämne oss emellan.

Sportbetting på helger

För att istället se på betting och dess möjligheter på helger, så skiljer den sig väldigt mycket jämfört med veckodagar. Helgerna är laddade med spel, ofta även andra evenemang. För oss blir fredagarna heliga, det är denna dag som vi förbereder oss inför helgens spel.

Fia är den mest organiserade av oss. Som tips så brukar hon skriva upp alla sportspel som vi finner mest intressanta, även till vilka odds spelen är. Sedan tittar vi igenom listan, för att välja ut ytterligare en gång de allra mest intressanta spelen. Efter detta så placerar vi spelen och lägger insatsen utefter hur stora odds vi får.