Välkommen till vår blogg!

Hej kära besökare!

Vi är mycket smickrade över att du valt att besöka vår blogg. Vi är, som du kanske redan listat ut på namnet, två personer som driver denna blogg. Det är jag Fia och min sambo Svante. Vi har varit ett par sedan många år. Vi träffades faktiskt genom vårt gemensamma intresse, nämligen via spel på onlinecasionon. Vi båda brinner verkligen för att spela och betta online. Att göra detta tillsammans har dessutom lyft det till en helt ny nivå. Att spela har blivit vår livsstil och denna livsstil vill vi gärna dela med oss av till dig som läsare.

I bloggen kommer vi tipsa dig om vilka spelsajter som är de bästa och vilka spel som vi föredrar. Vi kommer även att analysera vilka bonusar som är mest fördelaktiga och hur du ska tänka för att utnyttja dem på bästa sätt. Vi testar alla sajter på likvärdiga sätt och favoriserar inget spelföretag framför något annat.

Något som är en viktig grej för oss är också att motverka spelberoende och spelmissbruk. Vi har båda personliga relationer till problem som detta kan medföra och är därmed mycket angelägna om att se till att vår blogg inte påverkar någon in i ett spelmissbruk. Vi kommer alltid att upprepa orden “ansvar” och “ansvarsfullt spelande” och det får du som läsare stå ut med. Kom ihåg att vi gör det för din skull. Vi har också valt att enbart rekommendera, testa och recensera spelsajter som vi vet arbetar aktivt för att förhindra att någon hamnar i ett missbruk.

Vi har själva alltid saknat en blogg som beskriver varför man bör välja vissa sajter före andra och vad det finns för fördelar och nackdelar med dem. Vi hoppas att vi genom vår blogg ska kunna hjälpa dig när du själva ska välja spelsajt eller vill prova på något nytt spel.